0318 - 63 93 03

Vandaag nog een onderdeel nodig? Geen probleem bij RSO Techno


  • Een kapotte Sennebogen kraan?

    We helpen u zo snel mogelijk
    weer aan het werk!

     

Liebherr L542 sn 29921
Bouwjaar: 2012
Uren: 8507

Meer informatie

Liebherr L550
Bouwjaar: 2012
Uren: 5638

Meer informatie
Bekijk volledige overzicht

Service grondverzet- en overslagmachines

Service bij reparatie, onderhoud en verkoop van grondverzet- en overslagmachines staat hoog in het vaandel van RSO Techno BV. Niet voor niets staat de letter “s” in onze bedrijfsnaam voor “service”. RSO Techno heeft reparatie, service en onderhoud onder één dak. Wij staan 24/7 voor u klaar. Voortdurend klantgericht, steeds flexibel. Dat is de kracht van RSO Techno. Als vaste klant kennen wij uw machines. Door onze ruime ervaring helpen wij nieuwe klanten net zo gemakkelijk als onze vaste klanten. Bij ons treft u geen lange wachtrij aan, want wij begrijpen de urgentie van uw reparatie en handelen daarnaar. Vooral als het gaat om machines die u dagelijks nodig heeft voor uw werk, begrijpen wij dat u snel geholpen wilt zijn. Bij RSO Techno zijn uw machines dan ook in goede handen.

Service grondverzet- en overslagmachines

Waaruit blijkt onze service grondverzet- en overslagmachines? Het bovenstaande verklaart al veel, maar wij hebben onze klanten nog meer te bieden.

Service aan de deur

Onze service komt bijvoorbeeld bij u aan de deur: bij RSO Techno staat een team ervaren monteurs klaar die op locatie werkzaamheden uitvoeren. Dus transport van uw defecte machines is niet nodig. Dat is onze service voor grondverzet- en overslag machines.

Gebruikte onderdelen

Daarnaast hebben we een groot aanbod in gebruikte onderdelen. Dat betekent, dat onze monteurs snel en efficiënt en ook nog goedkoop uw machines kunnen repareren. Het is vaak onnodig om te wachten op de bestelling van een onderdeel, want vaak hebben we het in huis. Wij kunnen voor u op maat gemaakte oplossingen voor specifieke toepassingen realiseren. Als u een eigen bedrijf heeft en er is snel onderhoud nodig, dan staan wij voor u klaar. Wij begrijpen dat snelle service van belang is, zodat ook u uw klanten weer van dienst kunt zijn. Daarom is RSO Techno er dag en nacht voor u als u service, onderhoud of reparatie nodig heeft aan uw rijwerk!

Tweedehandse machines

En mocht een machine dusdanig kapot zijn gegaan, dat u toe bent aan iets nieuws, kijk dan even naar onze tweedehandse machines. Wellicht zit er net een machine tussen die u uit de brand kan helpen. Denk ook aan ons aanbod in het geval u een machine als reserve wilt aanschaffen. Omdat het stilliggen van uw werk vast geen optie is.

Banden

In het geval van een lekke band hebben wij bovendien een ruim aanbod in gebruikte banden. En dat alles voor een passende prijs.

Contact

Neem contact met ons op voor advies en een prijsopgave. Wij denken graag met u mee en lossen problemen rond reparatie, service en het keuren van machines snel op. Onze service grondverzet- en overslagmachines staat voor u klaar om al u vragen te beantwoorden. Onze kennis deskundigen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u altijd van het juiste advies voorzien.

Onze experts

Staan 24 uur voor u klaar!

Heeft u iemand nodig bij een reparatie of advies betreffende het onderhoud van uw machine?

U kunt met al uw vragen of opmerkingen bij ons terecht!

Maak een afspraak Neem contact op