0318 - 63 93 03

Vandaag nog een onderdeel nodig? Geen probleem bij RSO Techno


 • Een kapotte Sennebogen kraan?

  We helpen u zo snel mogelijk
  weer aan het werk!

   

Liebherr L542 sn 29921
Bouwjaar: 2012
Uren: 8507

Meer informatie

Liebherr L550
Bouwjaar: 2012
Uren: 5638

Meer informatie
Bekijk volledige overzicht

Rupskranen onderhoud

Rupskranen onderhoud is belangrijk voor de veiligheid van uw werknemers en andere personen in de directe omgeving. Want voorkomen is beter dan genezen.

RSO Techno is gespecialiseerd in rupskranen onderhoud en dat van grondverzet en overslagmachines. Wij passen uw rupskranen geheel naar wens aan. Of het nu gaat om het verlengen van een giek, het vervangen van een draaikrans, een complete revisie van de motor of van een pomp, of om spuiten en reinigen: alles is mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Rupskranen onderhoud

RSO Techno haalt rupskranen voor onderhoud van top tot teen uit elkaar en vervangt daarbij alle versleten onderdelen. Na de opknapbeurt draait de rupskraan dan weer als nieuw. Voor de keuring is het bijvoorbeeld belangrijk direct gevaar voor uw werknemers en omstanders te voorkomen. Met rupskranen onderhoud letten wij op de volgende punten die daarvoor en voor de algehele veiligheid van belang zijn:

 • Het goed functioneren van de lastbegrenzer, de lastmomentbegrenzer of de giekstandbegrenzer.
 • Het voorkomen van elektrocutie.
 • Het vermijden van direct gevaar dat de hijskraan omvalt, delen van de hijskraan bezwijken, of de last ongewild omlaag komt.
 • Het oplossen van tekortkomingen die in de nabije toekomst direct gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren.

Reparatie

Ons bedrijf heeft een ruime werkplaats waar een team van gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs u als klant optimaal van dienst kan zijn. RSO Techno is 24 uur per dag beschikbaar voor reparatie en onderhoud aan uw rupskranen. Wij bieden bovendien de mogelijkheid de werkzaamheden op locatie uit te voeren.

Vaste en nieuwe klanten

Als vaste klant kennen wij uw machines. Door onze ruime ervaring helpen wij nieuwe klanten met eenzelfde gemak. Bij ons geen lange wachtrij: wij begrijpen de urgentie van uw reparatie en handelen daarnaar. Bij RSO Techno is het rupskranen onderhoud in goede handen.

Contact

Neem contact met ons op voor advies en een prijsopgave. Wij denken graag met u mee en lossen problemen rond het rupskranen onderhoud snel op. Is uw machine aan vervanging toe, of wilt u uitbreiden? RSO Techno verkoopt ook tweedehandse machines. Onze kennis deskundigen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u altijd van het juiste advies voorzien. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze experts

Staan 24 uur voor u klaar!

Heeft u iemand nodig bij een reparatie of advies betreffende het onderhoud van uw machine?

U kunt met al uw vragen of opmerkingen bij ons terecht!

Maak een afspraak Neem contact op