Liebherr L542 sn 29921
Bouwjaar: 2012
Uren: 8507

Meer informatie

Liebherr L550
Bouwjaar: 2012
Uren: 5638

Meer informatie
Bekijk volledige overzicht

Hier kunnen we u mee helpen:

Reparatie, service & onderhoud van uw machines

RSO Techno is uw vaste partner wanneer het aankomt op reparatie en onderhoud van uw machines. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van uw Liebherr, Sennebogen en Fuchs machines. Ook andere merken zijn bij onze ervaren monteurs in goede handen. RSO Techno biedt – in overleg met u- volledige reparatie, service en onderhoud op maat. U krijgt altijd antwoord op uw vraag. Wij staan garant voor een goede en snelle uitvoer.

Reparatie
Ons bedrijf heeft een ruime werkplaats, waar een team van gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs werkzaam is om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn. RSO Techno is 24 uur per dag beschikbaar om uw machines te repareren. Wij bieden u de mogelijkheid de werkzaamheden op locatie uit te voeren.

Service
Wij staan altijd voor u klaar. Altijd klantgericht, altijd flexibel. Dat is de kracht van RSO Techno. Als vaste klant kennen wij uw machines. Door onze ruime ervaring helpen wij nieuwe klanten met eenzelfde gemak. Bij ons geen lange wachtrij: wij begrijpen de urgentie van uw reparatie en handelen daarnaar. Bij RSO Techno zijn uw machines in goede handen.

Onderhoud
Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van grondverzet en overslagmachines. Wij kunnen uw machine geheel naar wens aanpassen. Of het nu gaat om het verlengen van een giek, het vervangen van een draaikrans, een complete revisie van de motor of van een pomp, of om spuiten en cleanen: alles is mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden u reparatie, service en onderhoud voor een scherpe prijs.