0318 - 63 93 03

Vandaag nog een onderdeel nodig? Geen probleem bij RSO Techno


  • Een kapotte Sennebogen kraan?

    We helpen u zo snel mogelijk
    weer aan het werk!

     

Liebherr L542 sn 29921
Bouwjaar: 2012
Uren: 8507

Meer informatie

Liebherr L550
Bouwjaar: 2012
Uren: 5638

Meer informatie
Bekijk volledige overzicht

Reparatie grondverzet- en overslagmachines

Reparatie van uw grondverzet- en overslagmachines laat u over aan RSO Techno. Waarom? Ons bedrijf heeft een ruime werkplaats, waar een team van gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs u als klant optimaal van dienst kan zijn.

Reparatie 24/7

RSO staat dag en nacht voor u klaar. Onze gespecialiseerde monteurs werken snel, netjes en zorgvuldig. Wij beschikken over een eigen spuiterij en plaatwerkerij en een zeer goede geoutilleerde werkplaats. U kunt voor service, onderhoud en voor reparatie van al uw overslagmachines bij ons terecht. Maar ook wanneer er wat aan de tweedehandse machines van Liebherr, Fuchs of Sennebogen gerepareerd moet worden staan wij voor u klaar. Wij bieden u bovendien de mogelijkheid de werkzaamheden op locatie uit te voeren.

Gebruikte onderdelen

Wij hebben een grote voorraad gebruikte onderdelen, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn. Liebherr, Fuchs en Sennebogen zijn echt onze specialiteit. Wij beschikken over de laatste technische kennis en kunnen u per direct helpen met al uw technische problemen. Hieronder een aantal voorbeelden van machines die wij voor u kunnen repareren.

Reparatie Fuchs kraan

Wanneer er sprake is van reparatie van de Fuchs kraan, bent u bij RSO aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in Fuchs kranen en helpen u graag. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij u vaak meteen diezelfde dag helpen. Belangrijk, want u wilt natuurlijk dat uw Fuchs kraan weer snel klaar staat voor gebruik. Niets zo vervelend als werk, dat niet gedaan kan worden, omdat een machine stuk is. Daarom staan wij 24 uur per dag voor onze klanten klaar. Wij vinden het belangrijk dat u van ons op aan kunt, uw bedrijf heeft de Fuchs kraan misschien wel met spoed nodig en daarom bieden wij u onze hulp ook aan. Wist u trouwens dat RSO ook tweedehands machines aanbiedt? U kunt een kijkje nemen in ons aanbod en wie weet zit er wat voor u tussen. RSO heeft een grote voorraad, we zijn erg flexibel en beschikken over veel technische kennis, ook over de Fuchs kraan.

Reparatie Sennebogen kraan

De reparatie van de Sennebogen kraan kunnen wij direct regelen. Maakt uw bedrijf dagelijks gebruik van de Sennebogen kraan? Dan is het vervelend wanneer er iets kapot is. Daarom is service en onderhoud zo belangrijk. RSO kan u hierbij helpen. Wij beschikken over gespecialiseerde monteurs die u dagelijks kunnen helpen. Wij beschikken over een zeer goede geoutilleerde werkplaats, met een eigen spuiterij en een eigen plaatwerkerij. Dankzij de grote voorraad aan gebruikte onderdelen van Sennebogen kunnen onze monteurs u snel van dienst zijn. Ook voor service en onderhoud van uw Sennebogen kraan kunt u bij RSO terecht. Net als voor elk ander merk machine, overigens.

Reparatie Liebherr kraan

Heeft u een Liebherr kraan en is hij aan reparatie toe? Het kan zijn dat u binnen uw bedrijf dagelijks moet werken met de Liebherr kraan, dan is het wel zo prettig dat het allemaal naar behoren werkt en een mankement snel is verholpen. Misschien mist u slechts een klein onderdeel, dat er juist voor zorgt dat het allemaal even niet meer goed functioneert. Als de Liebherr kraan gerepareerd moet worden dan helpen wij u graag verder. Wij hopen daarom ook dat u contact met ons opneemt, wanneer er iets mis is met uw Liebherr kraan. Als u vandaag contact opneemt met ons, dan kunnen wij u vaak meteen helpen en kunt u de Liebherr kraan snel weer gebruiken. Er kan altijd een spoedreparatie worden geregeld of voor vervanging worden gezorgd.

Reparatie en onderdelen

Wij hebben alle Liebherr onderdelen op voorraad. We beschikken over een groot assortiment en we zijn erg flexibel. Onze monteurs zijn erg deskundig en hebben veel technische kennis. Overigens hebben we van veel andere merken en soorten machines gebruikte onderdelen in voorraad. Kijk daarom naar ons aanbod.

Contact

Dit alles bij elkaar maakt het mogelijk dat RSO Techno u meteen kan helpen, zodat u in rap tempo weer aan de slag kunt met een soepel werkende kraan, overslag- of grondverzetmachine. Neemt u daarom meteen contact op met RSO als u wilt weten op welke termijn wij wat voor u kunnen betekenen.

Onze experts

Staan 24 uur voor u klaar!

Heeft u iemand nodig bij een reparatie of advies betreffende het onderhoud van uw machine?

U kunt met al uw vragen of opmerkingen bij ons terecht!

Maak een afspraak Neem contact op