0318 - 63 93 03

Vandaag nog een onderdeel nodig? Geen probleem bij RSO Techno


  • Een kapotte Sennebogen kraan?

    We helpen u zo snel mogelijk
    weer aan het werk!

     

Liebherr L542 sn 29921
Bouwjaar: 2012
Uren: 8507

Meer informatie

Liebherr L550
Bouwjaar: 2012
Uren: 5638

Meer informatie
Bekijk volledige overzicht

Onderhoud overslag- en grondverzetmachines

Onderhoud houdt uw overslag- en grondverzetmachines in goede conditie, zodat u altijd ervan op aan kunt dat ze inzetbaar zijn en naar behoren werken. Want niets is vervelender dan een niet werkende machine op het moment, dat het werk gedaan moet worden en u uw opdrachtgever(s) teleur moet stellen. Maakt uw bedrijf dagelijks gebruik van overslag- en grondverzetmachines? Dan is het al helemaal noodzakelijk de machines in optimale conditie te houden. RSO Techno haalt overslag- en grondverzetmachines voor onderhoud van top tot teen uit elkaar en vervangt daarbij alle versleten onderdelen. Na de opknapbeurt draaien de overslag- of grondverzetmachines dan weer als nieuw.

Onderhoud van overslag- en grondverzetmachines

RSO Techno is gespecialiseerd in het onderhoud van overslag- en grondverzetmachines. Wij kunnen uw machine geheel naar wens aanpassen. Of het nu gaat om het verlengen van een giek, het vervangen van een draaikrans, een complete revisie van de motor of van een hydraulische pomp, of om het spuiten en het schoonmaken: alles is mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. We zijn gespecialiseerd in de volgende merken overslag- en grondverzetmachines:

Maar ook andere merken kunnen natuurlijk bij ons terecht.

Gebruikte onderdelen

Wij beschikken over gespecialiseerde monteurs die u dagelijks kunnen helpen. Wij beschikken over een zeer goed uitgeruste werkplaats, met een eigen spuiterij en een eigen plaatwerkerij. Dankzij de grote voorraad aan gebruikte onderdelen van overslag- en grondverzetmachines kunnen onze monteurs u snel van dienst zijn.

Tweedehandse overslag- en grondverzetmachines

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en wij verkopen ook tweedehandse overslag- en grondverzetmachines! Dus mocht u naast de onderdelen ook nog nieuwe machines zoeken of tweedehandse machines: wij kunnen ze u bieden. Wij adviseren u ook graag over onze mogelijkheden. Stel gerust vooraf uw vragen, wanneer u eerst meer wilt weten over onze verkoop van onderdelen of van nieuwe of tweedehandse overslag- en grondverzetmachines.

Vaste en nieuwe klanten

Als vaste klant kennen wij uw machines. Door onze ruime ervaring helpen wij nieuwe klanten met eenzelfde gemak. Bij ons geen lange wachtrij: wij begrijpen de urgentie van uw reparatie en handelen daarnaar. Bij RSO Techno is het onderhoud van overslag- en grondverzetmachines in goede handen.

Contact

Wilt u de overslag- en grondverzetmachines van Sennebogen, Fuchs of Liebherr eens na laten kijken door RSO voor onderhoud of reparatie? Dan kunt u hier nu gebruik van maken en contact met ons opnemen. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn of het nu gaat over reparatie, service of onderhoud van de overslag- en grondverzetmachines. Wij helpen en adviseren u graag. Als u vandaag belt, kunnen wij u meestal meteen op dezelfde dag al helpen en kunt u de overslag- of grondverzetmachine weer snel gebruiken. Want uw bedrijf kan misschien maar een dag zonder overslag- en grondverzetmachines, daarom staan wij zo snel mogelijk voor u klaar om het probleem voor u op te lossen. Wij zijn 24 uur per dag voor onze klanten bereikbaar. Laat u daarom weten wanneer u met de machines problemen heeft, dan zoeken wij voor u naar een goede oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u dan te woord over de mogelijkheden.

Onze experts

Staan 24 uur voor u klaar!

Heeft u iemand nodig bij een reparatie of advies betreffende het onderhoud van uw machine?

U kunt met al uw vragen of opmerkingen bij ons terecht!

Maak een afspraak Neem contact op