Liebherr L542 sn 29921
Bouwjaar: 2012
Uren: 8507

Meer informatie

Liebherr L550
Bouwjaar: 2012
Uren: 5638

Meer informatie
Bekijk volledige overzicht

Grondverzetmachines service staat centraal bij RSO Techno. Wij staan 24/7 voor u klaar, omdat wij weten hoe vervelend het is als bijvoorbeeld uw machine kapot is en aan reparatie toe. Bij ons staat u met uw grondverzetmachine op nummer 1. Wij zijn altijd klantgericht en altijd flexibel. Dat is de kracht van RSO Techno.

Grondverzetmachines en onze service

Als vaste klant kennen wij uw grondverzetmachines. Door onze ruime ervaring helpen wij nieuwe klanten met eenzelfde gemak. Bij ons geen lange wachtrij: wij begrijpen de urgentie van uw reparatie en handelen daarnaar. Bij RSO Techno zijn uw machines in goede handen.

Onderhoud van grondverzetmachines

RSO Techno is gespecialiseerd in het onderhoud van grondverzet en ook overslagmachines. Wij kunnen uw machine geheel naar wens aanpassen. Of het nu gaat om het verlengen van een giek, het vervangen van een draaikrans, een complete revisie van de motor of van een hydraulische pomp, of om het spuiten en het cleanen: alles is mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Gebruikte en gereviseerde onderdelen

Wat ook deel uitmaakt van onze grondverzetmachines service is ons uitgebreide assortiment gebruikte en gereviseerde onderdelen. RSO Techno B.V. biedt een ruime voorraad gebruikte en gereviseerde onderdelen aan van Liebherr grondverzet machines. Alle onderdelen zijn uitvoerig gecontroleerd en/of gereviseerd. Zoals motoren, hydraulische pompen, cabine's, assen, cilinders, banden en zwenkreductie's.

Liebherr onderdelen

Bent u op zoek naar Liebherr onderdelen? RSO helpt u graag verder. RSO staat niet voor niets voor Reparatie, Service en Onderhoud van grondverzet en overslagmachines. Uw bedrijf kan veelvuldig te maken krijgen met de Liebherr onderdelen. Daarom is het goed dat u in contact komt met RSO. Wij hebben namelijk gespecialiseerde monteurs die snel, vakkundig en zorgvuldig werken. De spuiterij en plaatwerking is in eigen huis aanwezig en er is een grote voorraad van gebruikte en nieuwe Liebherr onderdelen. Liebherr is een merk waar wij brede kennis van hebben en deze delen wij graag met u. Wij hebben niet voor niets een grote voorraad Liebherr onderdelen. Hier is veel vraag naar. Wij krijgen wekelijks vragen van onze klanten, grote bedrijven welke Liebherr onderdelen nodig hebben. Wij zijn u daar graag mee van dienst.

Tweedehandse grondverzetmachines

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en wij verkopen ook tweedehandse grondverzetmachines! Dus mocht u naast de onderdelen ook nog nieuwe machines zoeken of tweedehandse machines: wij kunnen ze u bieden. Wij adviseren u ook graag over onze mogelijkheden. Stel gerust vooraf uw vragen, wanneer u eerst meer wilt weten over onze verkoop van Liebherr onderdelen of van nieuwe of tweedehandse grondverzetmachines.

Contact voor grondverzetmachines service

Neem contact met ons op voor advies en een prijsopgave. Wij denken graag met u mee en lossen problemen rond reparatie, service en het keuren van grondverzetmachines snel op. Onze kennis deskundigen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u altijd van het juiste advies voorzien, ook als het gaat om grondverzetmachines service.