0318 - 63 93 03

Vandaag nog een onderdeel nodig? Geen probleem bij RSO Techno


  • Een kapotte Sennebogen kraan?

    We helpen u zo snel mogelijk
    weer aan het werk!

     

Liebherr L542 sn 29921
Bouwjaar: 2012
Uren: 8507

Meer informatie

Liebherr L550
Bouwjaar: 2012
Uren: 5638

Meer informatie
Bekijk volledige overzicht

Gereviseerde onderdelen overslag- en grondverzetmachines

Gereviseerde onderdelen van overslag- en grondverzetmachines zijn opgeknapt, zodat ze weer voor lange tijd kunnen functioneren. Het gaat dus om gebruikte, tweedehands componenten, die wij weer bruikbaar maken. Montage van een gereviseerd reparatieonderdeel is een goed alternatief, vooral dankzij het gunstige prijskaartje.

Gereviseerde onderdelen voor overslag- en grondverzetmachines op voorraad

RSO Techno B.V. biedt een ruime voorraad gebruikte en gereviseerde onderdelen aan van Liebherr, Fuchs en Sennebogen overslag- en grondverzetmachines. Alle onderdelen zijn uitvoerig gecontroleerd en/of gereviseerd. Zoals motoren, hydraulische pompen, cabine's, assen, cilinders, banden en zwenkreductie's. Bekijk daarom ons uitgebreide assortiment gebruikte en gereviseerde onderdelen.

Het reviseren van onderdelen

We vertellen u graag hoe wij de componenten reviseren. Allereerst maken we alle delen schoon en verwijderen we oliën, vetten en andere vormen van aanslag. Daarna controleren we de onderdelen van de motor en analyseren de oorzaak van de problemen. Vervolgens demonteren we de nodige onderdelen. Als blijkt, dat ze na bewerking weer probleemloos en soepel draaien, kunnen we de gereviseerde onderdelen voor overslag- en grondverzetmachines opnieuw gebruiken. Bij twijfel vervangen we het onderdeel.

Onderdelen nieuw en gebruikt

Bent u op zoek naar Liebherr, Fuchs of Sennebogen gereviseerde onderdelen? RSO helpt u verder. Want RSO staat niet voor niets voor Reparatie, Service en Onderhoud van grondverzet en overslagmachines. Uw bedrijf kan te maken krijgen met de vervanging van onderdelen. Daarom is het goed, dat u in contact komt met RSO. Wij hebben namelijk gespecialiseerde monteurs die snel, vakkundig en zorgvuldig werken. De spuiterij en plaatwerking is in eigen huis aanwezig en er is een grote voorraad van gebruikte, gereviseerde en nieuwe onderdelen. Liebherr, Sennebogen en Fuchs zijn merken waarover wij brede kennis beschikken die wij graag met u delen wij. Wij hebben niet voor niets een grote voorraad. Daar is namelijk veel vraag naar. Wij krijgen wekelijks aanvragen van onze klanten. Wij komen graag tegemoet aan die aanvragen, adviseren ook over onze mogelijkheden en helpen u in uw keuze voor gereviseerde onderdelen voor uw overslag- en grondverzetmachines. Stel gerust vooraf uw vragen, wanneer u eerst meer wilt weten over onze verkoop van gereviseerde onderdelen.

Occasions

We hebben bovendien prima occasions die wij natuurlijk volledig hebben gecontroleerd, waar nodig gerepareerd, gereviseerd en die goed onderhouden zijn. Want wij willen u niet met ondeugdelijk materieel opschepen.

Bel of mail ons

Dankzij onze grote voorraad gereviseerde onderdelen voor overslag- en grondverzetmachines hoeft u nooit lang te wachten, voordat uw reparatie is uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat deze componenten snel vervangen worden, zodat u weer aan de slag kunt met uw machine. Ook als u op zoek bent naar los materiaal, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij RSO Techno staan ervaringsdeskundigen voor u klaar om het juiste onderdeel te vinden. Bel of mail ons dus voor meer informatie, advies en voor een blik op onze voorraad. Wellicht zit er iets voor u bij wat u kunt gebruiken voor uw defecte overslag- of grondverzetmachine of ter vervanging van versleten onderdelen die aan het licht komen tijdens het groot onderhoud.

Onze experts

Staan 24 uur voor u klaar!

Heeft u iemand nodig bij een reparatie of advies betreffende het onderhoud van uw machine?

U kunt met al uw vragen of opmerkingen bij ons terecht!

Maak een afspraak Neem contact op