0318 - 63 93 03

Vandaag nog een onderdeel nodig? Geen probleem bij RSO Techno


  • Een kapotte Sennebogen kraan?

    We helpen u zo snel mogelijk
    weer aan het werk!

     

Liebherr L542 sn 29921
Bouwjaar: 2012
Uren: 8507

Meer informatie

Liebherr L550
Bouwjaar: 2012
Uren: 5638

Meer informatie
Bekijk volledige overzicht

Gebruikte onderdelen overslag- en grondverzetmachines

Gebruikte onderdelen voor overslag- en grondverzetmachines heeft RSO Techno in ruime voorraad. Handig, omdat wij daardoor snel en efficiënt uw machines kunnen repareren. Zodat u nooit lang hoeft te wachten op de bestelling van een onderdeel en meteen weer aan de slag kunt. Want u wilt uw opdrachtgever(s) toch niet te lang laten wachten?

Voorraad gebruikte onderdelen overslag- en grondverzetmachines

RSO Techno B.V. biedt een ruime voorraad gebruikte en gereviseerde onderdelen aan van Liebherr, Fuchs en Sennebogen overslag- en grondverzetmachines. Alle onderdelen zijn uitvoerig gecontroleerd en/of gereviseerd. Zoals motoren, hydraulische pompen, cabine's, assen, cilinders, banden en zwenkreductie's. Bekijk daarom ons uitgebreide assortiment gebruikte en gereviseerde onderdelen.

Onderdelen nieuw en gebruikt

Bent u op zoek naar Fuchs, Sennebogen of Liebherr onderdelen? RSO helpt u verder. Want RSO staat niet voor niets voor Reparatie, Service en Onderhoud van grondverzet en overslagmachines. Uw bedrijf kan te maken krijgen met de vervanging van onderdelen. Daarom is het goed, dat u in contact komt met RSO. Wij hebben namelijk gespecialiseerde monteurs die snel, vakkundig en zorgvuldig werken. De spuiterij en plaatwerking is in eigen huis aanwezig en er is een grote voorraad van gebruikte en nieuwe onderdelen. Liebherr, Sennebogen en Fuchs zijn merken waarover wij brede kennis beschikken die wij graag met u delen wij. Wij hebben niet voor niets een grote voorraad onderdelen. Daar is namelijk veel vraag naar. Wij krijgen wekelijks aanvragen van onze klanten. Wij komen graag tegemoet aan die aanvragen, adviseren ook over onze mogelijkheden en helpen u in uw keuze voor gebruikte of nieuwe onderdelen voor uw overslag- en grondverzetmachines. Stel gerust vooraf uw vragen, wanneer u eerst meer wilt weten over onze verkoop van gebruikte onderdelen.

Occasions

We hebben bovendien prima occasions die wij natuurlijk volledig hebben gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en die goed onderhouden zijn. Want wij willen u niet opschepen met slecht materieel.

Neem contact op

Door onze grote voorraad gebruikte onderdelen voor overslag- en grondverzetmachines, hoeft u nooit lang te wachten voordat uw reparatie is uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat deze onderdelen snel vervangen worden, zodat u direct weer aan de slag kunt met uw machine. Ook als u op zoek bent naar los materiaal, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij RSO Techno staan ervaringsdeskundigen voor u klaar om het juiste onderdeel te vinden. Aarzel dus niet en neem contact met ons op voor advies, informatie, gebruikte onderdelen van uw overslag- en grondverzetmachines of tweedehandse machines.

Onze experts

Staan 24 uur voor u klaar!

Heeft u iemand nodig bij een reparatie of advies betreffende het onderhoud van uw machine?

U kunt met al uw vragen of opmerkingen bij ons terecht!

Maak een afspraak Neem contact op