Liebherr L542 sn 29921
Bouwjaar: 2012
Uren: 8507

Meer informatie

Liebherr L550
Bouwjaar: 2012
Uren: 5638

Meer informatie
Bekijk volledige overzicht

Gebruikte graafmachine gezocht? Is uw machine aan vervanging toe of wilt u uitbreiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

RSO Techno verkoopt u graag een tweedehands graafmachine van Liebherr. We hebben prima occasions die wij natuurlijk volledig hebben gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en die goed onderhouden zijn. Want wij willen u niet opschepen met slecht materieel.

Gebruikte graafmachine

Ons aanbod in occasion graafmachines is van Liebherr. Deze gebruikte graafmachine heeft de volgende kenmerken: automatische vetsmering een sorteer- / sloopfunctie een overdruksysteem airco snelwisselsysteem

Keuring

Laat uw tweedehands graafmachine bij aankoop een TÜV keuring ondergaan. Dat is altijd mogelijk en geeft inzicht in de veiligheid en betrouwbaarheid van de gebruikte graafmachine. Reparatie en onderhoud Na aankoop van uw gebruikte graafmachine kunt u altijd bij ons terecht voor service, reparatie en onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van Liebherr, Sennebogen en Fuchs machines. Ook andere merken zijn bij onze ervaren monteurs in goede handen. RSO Techno biedt – in goed overleg met u - volledige reparatie, service en onderhoud op maat. Wij staan garant voor een goede en snelle uitvoering.

Reparatie

Ons bedrijf beschikt over een ruime en goed geoutilleerde werkplaats, voorzien van alles wat nodig is. Waar gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs u als klant optimaal van dienst zijn. RSO Techno is 24 uur per dag beschikbaar voor de reparatie van uw gebruikte graafmachine. De werkzaamheden voeren wij, indien gewenst, ook op locatie uit.

Service

Onze ervarings- en kennisdeskundigen staan u bij met hun expertise, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, kunnen u altijd van het juiste advies voorzien en al uw vragen beantwoorden. Wij staan altijd voor u en uw gebruikte graafmachine klaar. Voortdurend klantgericht, te allen tijde flexibel. Dat is de kracht van RSO Techno. Als vaste klant kennen wij uw machines. Dankzij onze ruime ervaring helpen wij nieuwe klanten met hetzelfde gemak. Bij ons geen lange wachtrijen: wij begrijpen de urgentie van uw reparatie en handelen daarnaar. Bij RSO Techno zijn uw machines, nieuw of tweedehands, in goede handen.

Onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van grondverzet en overslagmachines. Wij kunnen uw gebruikte graafmachine geheel naar wens aanpassen. Of het nu gaat om het verlengen van een giek, het vervangen van een draaikrans, een complete revisie van de motor of van een hydraulische pomp, of om het spuiten en het cleanen: alles is mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden u reparatie, service en onderhoud voor een scherpe prijs.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie over een gebruikte graafmachine van Liebherr. Bel of mail voor diensten op maat. RSO staat 24 uur per dag voor alle klanten klaar. Wij hopen, dat wij u binnenkort mogen ontvangen als klant. Heeft u een vraag of wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Vul dan het formulier op de website in en wij reageren zo snel mogelijk.